Rekli su o nama

Mama D.S., 2015

“Ja sam prezadovoljna vrtićem i Vašom brigom o djeci. Mi smo tu od samog starta i planiramo biti tu do škole, mislim da to govori dovoljno o mom mišljenju o vrtiću. Ono sto je najvaznije meni kao roditelju je da moj sin voli ići u vrtić i nevjerovatno brzo se adaptirao, a treba imati u vidu da je prethodne 3 godine proveo samnom i jako je vezan za mene, što mi govori da on ima samo lijepa iskustva iz vrtića. Jako sam zadovoljna aktivnostima koje on ima u vrtiću. Takođe za tete imam samo pohvale, jako su odgovorne i moj sin ih baš voli i ima u njih puno povjerenje. Moram istaći da ste me posebno oduševili sa detaljnim pristupom svakom djetetu jednako i spremnosti na zajedničkom radu na jačanju samopouzdanja kod djece i isticanju njihove ličnosti.
Za ovo relativno kratko vrijeme koje smo zajedno ja imam samo pozitivna iskustva i zaista cijenim vaš trud oko djece i spremnost za saradnju u svakom smislu. Vaš trud za razne aktivnosti djece je zaista za svaku pohvalu. Reagujete brzo i profesionalno na sve primjedbe i sugestije.
Takođe za period koji nismo u vrtiću zbog bolesti nije prošao ni jedan dan a da moj sin nije upitao kad će ozdraviti da ide u vrtić. Mislim da vam to sve govori”

Roditelji D&D.O., 2015.

„Naša djevojčica od početka rado ide u vrtić i veoma brzo se uklopila u grupu. Komunikacija sa osobljem vrtića i prije i nakon upisa je odlična. Ono što je najljepše je raznovrsnost sadržaja, te  individualan pristup, koji se jako njeguje u našem vrtiću, a koji svakom djetetu daje mogućnost da od najranije dobi iskaže svoju ličnost i da se u njoj razvija i uživa. Žao nam je što ćemo kroz par mjeseci izaći iz ove grupe i otići dalje, u školu, ali nam je drago što smo imali priliku biti dio ove male družine“

Mama S.J.,2015.

“Dosljedna primjena Montessori pedagogije je bio jedan od osnovnih razloga zbog kojih smo odlučili upisati našu djevojčicu u Montessori Kindergarten Banja Luka. Smatramo da su mogućnost da se uči kroz samostalan rad, insistiranje na ranom osamostaljivanju djece i usavršavanju svakodnevnih praktičnih vještina, neprocjenjivi za svako dijete pa tako i za naše. Oduševljeni smo što djeca imaju svoju baštu sa povrćem i što se ishrani mališana pristupa na malo drugačiji način, tako da stiču i zdrave navike u ishrani. Naša djevojčica se raduje odlasku u vrtić, voli sportske aktivnosti, jogu, rad sa Montessori materijalima, uživa u kreativnom radu, i smatramo da smo pronašli mjesto na kojem će se, uz druženje sa djecom, uspješno pripremiti za školske obaveze. Osim toga, njen napredak u svim oblastima se brižljivo prati, tako da smo već nakon nepuna dva mjeseca dobili iscrpan izvještaj o tome. Osoblje vrtića je otvoreno za naše sugestije, a kroz razne aktivnosti su uključili i nas, roditelje, u rad vrtića. Detaljna priprema za upis, roditeljski savjet i roditeljski sastanak su pokazali profesionalnost i ozbiljnost zaposlenih, a njihova neposrednost i ljubaznost čini da Montessori Kindergarten doživljavamo kao vrtić sa toplom, porodičnom atmosferom”

Mama i tata M., 2015

“Montessori kindergarten Banja Luka predstavlja poticajno i kreativno okruženje u kojem individualnost naše kćerke može u potpunosti doći do izražaja. Poštuje se sloboda izbora i želja djeteta za učenjem, istraživanjem, eksperimentisanjem. Profesionalnost, posvećenost i energijacijelog tima Montessori Kindergarten Banja Luka je za svaku pohvalu. Zaista smo presrećni što naša kćerka ima priliku biti dio Montessori porodice.”