Roditelji

Budite informisani o razvoju svog djeteta

Postoji mnogo prilika da se i vi kao roditelji, kao i vaši najmiliji, uključite u razvoj svog djeteta, tako što ćete uzeti učešće u nekim od sljedećih aktivnosti koje pripremamo.
Kada birate ustanovu u kojoj će dijete da provede svoje djetinjstvo, Vi birate i zajednicu za svoju porodicu. Mi smo ponosni da ste izabrali nas, pa i čvrsto vjerujemo da je odgoj koji Vaše dijete zaslužuje, nešto puno više od dobrog plana i programa rada i naših vaspitača. Ono zaslužuje i nesebičnu roditeljsku ulogu i učešće.
Tokom vrtićke godine, roditeljima dajemo priliku da se uključe na jako puno djeci značajnih načina.

Pozivamo Vas da počnete sa popunjavanjem upitnika “Uključi se”, koji možete naći kao sastavni dio prijavnog paketa.

IZLETI

Uvijek ćete unaprijed biti obavješteni o našim planiranim izletima. Možete se uključiti da zajedno s nama preuzmete ulogu supervizije djece.

FARMESSORI

Posjećujemo farmu i imanje sa domaćim voćem, povrćem i domaćim životinjama.

ZANIMANJA RODITELJA

Na našem kalendaru možete vidjeti kada imamo dane predstavljanja zanimanja odraslih. Uvijek nam možete odgovoriti na poziv i našoj djeci prikazati koje je vaše zanimanje, te uz pomoć naših vaspitača prikazati ga na djeci zanimljiv i informativan način.

ZIMNICA SA BAKAMA

Na našem kalendaru možete vidjeti kada imamo dane pripreme zimnice , te pozivamo roditelje, bake, tetke i ostale djeci drage osobe da nam se pridruže u pripremi zimnice.

BEDTIME STORY

Tokom observacije, pozvani ste da pripremite priču, da je govorite ili čitate djeci u periodu odmora.

Pored toga, organizujemo i Sajam Knjiški moljac, Dane kućnih ljubimaca, Humanitarne akcije, Prijatelj biblioteke, Proslave posebnih kultura o kojima ćete biti na vrijeme obavješteni.